tirsdag den 23. marts 2010

SHOP EFTER BRAND

Online shopping efter prestigefulde mærkevarer er rimelig nemt. Stort set samtlige producenter  og modehuse som Louis Vuitton, Fendi, Marc Jacobs, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Celine, Baccaret, Dolce & Gabbana, Tod's, Philip Treacy og mange andre har flotte hjemmesider med præsentation af deres produkter af tasker, sko, ure, solbriller, tørklæder, ure og andet tilbehør. Desuden er der en række luksus webshops, hvor disse mærkevarer udbydes.
Louis Vuitton sælger dog kun sine produkter i egne butikker og det gælder verden over. Her holder man heller aldrig udsalg.









Gucci Group Brands

Gucci Group NV, ejes af PPR, som er det førende multibrand i en sammenslutning af fremstillere af luksusvarer omfattende tasker, kufferter, mindre lædervarer, sko, smykker, tørklæder, briller, parfume og kosmetik.

Gucci Group omfatter : Gucci, Yves Saint Laurent, Sergio Rossi, Boucheron, Bedat & Co, Bottega Venata, Balenciaga, Stella McCartney og Alexander McQueen.



Disse prestigefyldte produkter sælges stort set mest fra franchaise butikker, førende afdelinger i stormagasiner og toldfri butikker.

LVMH

I 1987 fusionerede Lædervarefirmaet Louis Vuitton og Vinkompagniet Moët Hennesy til verdens største og mest prestige koncern med luksusvarer indenfor tasker, smykker, ure, parfume, mode, sko og andet tilbehør samt alkohol. 

I 1997 blev den amerikanske designer Marc Jacobs medlem som kunstnerisk leder med det formål at styrke salget til yngre målgrupper. Det er lykkes over alt forventning.

Før man begynder at bestille hjem af de luksuriøse produkter, er det en god ide, at sætte sig ind i de pågældende landes toldregler, idet det nok kan give en stor overraskelse, hvis der pludselig oveni opkræves told.

betydning af mærkevarerne

På verdensplan har disse prestigevarer indtaget børserne og det gælder bl.a. koncerner som : Hermes, LVHM, Gucci og bulgari.
Disse har stor interesse i at pleje deres produkter til kunderne og det er et spørgsmål om at vise sin betydning, hvilket i perioder med lavkonjunktur ikke er helt så let.



I en verden med uendelige valg for kunderne verden over er det vigtigt, at bevare positionen og konstant skabe merværdi for investorerne, som er noget meget væsentlig for branding.

synligheden af mærkevarer

Overalt ses mærkevarer. På gaderne i verdens storbyer, i blade og magasiner, aviser, i film og på TV. Mange kendisser ses iført prestigefyldt designertøj, designer tasker, sko, ure og andet tilbehør og visse designere har ligefrem ansat folk til at ta' kontakt til stjernerne, der kan låne af produkterne. Det er god reklame for modehusene.